USDF Mali Genel Kurulu 17. Toplantısı
USDF Mali Genel Kurulu 17 Skal Derneği’nin başkanları ve temsilcilerinin katılımıyla Çanakkale Kolin Otel’de yapıldı.
Toplantıda tüzükte gerekli görülen bazı değişiklikler oy birliği ile kabul edildi. Ayrıca Bursa Skal Kulübü tarafından Onursal Üye seçilen Rüştü Dilmen, USDF Genel Kurulda da oy birliği ile Türkiye SKAL Onursal Üyeliğe kabul edildi. USDF Başkanı Savaş Çolakoğlu, bu zor dönemde turizmde yapılması gerekenler ve alınacak önlemler hakkında konuştu.
Troy Skal Çanakkale’den Başkanlık zinciri Dilek Mildon’dan Cem Eraydın’a geçti. Töreni USDF Başkanı Savaş Çolakoğlu yönetti. Gala gecesinde geçmiş dönem başkanlarına hizmetlerinden dolayı sertifika verildi.
Toplantıdan sonra Çanakkalenin Troya Müzesi gezildi. Ertesi gün Çanakkale Şehitler Anıtına gidildi. Bölgeye hakim profesyonel rehber eşliğinde yapılan bu gezide Çanakkale tarihi birkez daha hatırlatılmış oldu. Geziden sonra Çanakkale Kum Hotelde yapılan öğle yemeğinden sonra gezi sona erdi.




